Hvordan endrer vi turens status fra arbeid til privat?

-
Hvis du eier en privat bil eller en yrkesbil, tillater ABAX Triplog deg å markere reisen både som «arbeid» og «privat», som gjøres av brukeren via deres private profil.
privacy settings

Yrkesbilen står automatisk oppført som «arbeid» i innstillinger og privatbilen står automatisk oppført som "privat".  Det er derfor nyttig å forstå hvordan du endrer personverninnstillingene når du utfører en personlig reise. For å endre turen over til «privat» på en nettleser, logg deg inn på din konto og klikk på kategorien «Triplog», hvor du vil få opp en liste over alle dine siste reiser. Herfra har hver enkel reise alternativene "privat" og "arbeid", hvor du da velger "privat" dersom reisen var privat. Alternativt, kan dette bli gjort via ABAX  sin mobilapp, under «dine turer». Du klikker deretter på «reise» for å åpne opp flere detaljer; herfra kan du gjøre dine private endringer.

IMG_3797-169x300

Kun brukeren kan gjøre disse endringene. Husk at alle turer som er markert som «privat» vil ikke være mulig å se for de administrative kontoene, så du trenger ikke å bekymre deg for overvåkning utenfor arbeidstiden.
For flere råd, kontakt gjerne vår kundeservice!

/Sofie