Kjørebok-app som gir deg kjøregodtgjørelsen du har krav på

-
Bruker du bilen i arbeid og trenger en enkel app som dokumenterer alle turene dine? Med vår kjørebok-app til smarttelefon tilfredsstiller du alle Statens krav til dokumentasjon av yrkeskjøring.

Kjører du din egen bil i jobbsammenheng? Kanskje er du selger med ansvar i store regioner? Eller er det andre grunner til at du krever kjøregodtgjørelse? Uansett er vår enkle kjørebok-app noe for deg.

Appen er perfekt for sjåfører av privatbil som skal kreve kjøregodtgjørelse, eller eier av firmabil som skal dokumentere mer enn 40.000 km kjøring i næringsøyemed for lavere firmabilbeskatning.

All kjøring i arbeidstiden dokumenteres automatisk. Kjørebok-appen passer for sjåfører av privatbil som skal kreve kjøregodtgjørelse. Med vår app får du kjørebok rett på mobilen!

I appen endrer du enkelt om turen er en næringstur eller privattur. Du legger også enkelt til eksempelvis bompenger og parkering. Når du skal kreve kjøregodtgjørelse drar du ut rapporter for gjeldende periode fra appen som deretter sendes, direkte i appen, til rette vedkommende. Enkelt og greit. 

Og du; vi gir deg en prøveperiode på 15 turer, så det er bare å teste før du bestemmer deg!

Last ned kjørebok-appen til Android her.

Last ned kjørebok-appen til iOS/iPhone her.

Så lett kommer du i gang:

Vi har også løsninger for deg som trenger mer enn en app

Ser du at ditt behov ikke dekkes gjennom en mobil-app? Fortvil ikke, vi har en løsning for deg også. Med en elektronisk kjørebok installert i bilen din slipper du eksempelvis å tenke på batteri-bruken på mobilen. Og skulle mobilen din ta kvelden, får du fortsatt logget turer. Med hardware i bilen får du også den mest nøyaktige loggingen av turer. Å installere ABAX Triplog er veldig enkelt og du gjør det selv i løpet av noen få minutter. Her ser du hvordan:

Les mer om vår elektroniske kjørebok, ABAX Triplog, her.