Hvorfor bør du oppgradere ditt ABAX-abonnement?

-
Med pakken “ABAX has this”, får du maksimalt ut av din elektroniske kjørebok med alle våre tilleggstjenester.

De fleste av våre kunder har abonnementet «You`ve got this», og er godt fornøyd med det. Abonnementet gir deg blant annet livstidsgaranti på alle enheter og tilgang til en rapportpakke med forskjellige skatt- og effektiviseringsrapporter. For kun en drøy hundrings per bil per måned får du derimot enda mye mer.

Abonnementet «ABAX has this» inkluderer også ABAX Maps og ABAX Assist.

Fargekoder i sanntidskart og SMS-varslinger

ABAX Maps gir deg ABAX Spot Search og ABAX Fleet Control, som lar deg se bedriftens biler i et digitalt kart, både hvor de har vært og i sanntid. Du får også muligheten til å legge til fargekodede lag i ditt sanntidskart for å unngå trafikkork med ABAX Traffic Flow, og å legge til forskjellige merkelapper på biler og utstyr for å kunne sortere, filtrere og organisere de i kartet med ABAX Tags.

ABAX Assist inkluderer ABAX Scheduled Reports, ABAX Mileage Reminder og ABAX Notifications. Med Scheduled Reports kan du tilpasse og få tilsendt de viktigste rapportene dine på mail til bestemte tider. ABAX Mileage Reminder sender dine sjåfører en SMS månedlig og minner de på å oppdatere kilometerstand. ABAX Notifications sender deg en SMS eller mail med varslinger, som bl.a. om en enhet har mistet strømtilgang, eller om en bil skal på service.

Få mer for lite

Ønsker du total kontroll på alle dine biler, for å gjøre din egen og alle dine ansattes hverdag enda enklere For en drøy hundrings per bil per måned får du total kontroll over alle dine biler, og du gjør både hverdagen din og hverdagen til dine ansatte enda enklere.

Se de forskjellige pakkene her, under «velg din løsning» og «se pakkeinnhold».