Sparer flere timer i uken med digitalt prosjektstyringsverktøy

-
- Med prosjektstyringsverktøyet ABAX Worker kutter vi ut flere timer med kjedelig administrasjon. Vi har fått en helt ny arbeidshverdag på kontoret og ute på byggeplassen, sier Mikael Husberg hos Hag Bygg og Bad.

Med "kjedelig administrasjon" mener Husberg telefoner og spørsmål fra håndverkerne på arbeidsplassen, til hovedkontoret.

- Før brukte vi flere timer ukentlig på oppdateringer, svare på spørsmål om byggetekniske utfordringer, diskutere tegninger og arbeidsflyt via telefon. Med ABAX Worker er arbeidsdagen blitt enklere for alle. Jeg har oversikt over alle prosjekter på PCen, mens arbeiderne har en app på telefonen hvor de har tilgang til tegninger, planer og arbeidsoppgaver, sier Husberg.

Bedre for bedriften og kundene

Enkelt forklart betyr dette at daglig leder Husberg kan konsentrere seg om andre arbeidsoppgaver enn koordinering og planlegging over telefon. Håndverkerne kan også fokusere på jobben som skal gjøres, i stedet for å bruke unødvendig tid på telefonen. Det blir mer inntekter av slikt, og ikke minst en mer effektiv arbeidshverdag.

- Muntlige beskjeder ble ofte misforstått. Det er alltid kjedelig. Da taper vi tid, og ofte noen kroner. Nå som alle planene våre kommer opp i appen, er det enkelt for alle å gjøre jobben riktig og mer effektivt. Bedre for kundene våre blir det også, sier Husberg.

Han legger til: 
- ABAX Worker er et utrolig enkelt prosjektstyringssystem. Vi prøvde tre store konkurrenter før ABAX, men konkurrentene holdt ikke mål. De var for kompliserte og lite fleksible. ABAX Worker er like enkelt å bruke som en iPhone, sier Husberg i HAG Bygg og Bad