Derfor ble ABAX Worker en god opplevelse for Bergdølmo Entreprenør AS

-
Bergdølmo Entreprenør AS er godt fornøyd med det digitale prosjektstyringsvektøyet ABAX Worker. - Vi har fått god oversikt over prosjektene våre og timene som brukes. Arbeidshverdagen har blitt langt bedre enn før, sier Inge Hansen, administrasjonsansvarlig i bedriften.

Bergdølmo Entreprenør AS er en totalentreprenør fra Otta i Gudbrandsdalen. Med 31 ansatte, mange ute på forskjellige arbeidsplasser til enhver tid, og flere prosjekter gående parallelt, trengte de et oversiktlig prosjektstyringssytem. Valget falt på ABAX Worker.

Fungerte rett ut fra boksen

- Det meste fungerte fra dag èn. Tidligere var det ofte et sant kaos med papirarbeid og timelister som skulle føres manuelt. Nå fører våre ansatte timelistene via ABAX Worker-appen på telefonen – direkte på arbeidsplassen, og jeg kan administrere alt "live" fra kontoret.

- Prosjektene blir bedre styrt. Vi har kontroll på de ansatte, og de få ført de eksakte timene de skal ha lønn for, sier Hansen.

Savner ikke papirhverdagen

Han legger til at appen har slått an blant de ansatte.
- Den er brukervennlig og veldig lett å sette seg inn i. Vi har ikke behøvd noen opplæring. Jeg vet at ingen av våre ansatte savner å skrive timelister på papir. Det var tungvint, og alle timene kom ikke nødvendigvis med heller, sier Hansen.

Sparer tid og penger

De største utfordringene for små,- og mellomstore håndverkerbedrifter er ofte administrasjon, prosjektstyring og timeregistrering.
- Vi har spart både tid og penger på å gå over til ABAX Worker, blant annet ved at vi har vi fått en langt bedre kostandskontroll på våre prosjekter. ABAX Worker har gjort vår arbeidshverdag bedre, og jeg kan trygt anbefale systemet til andre, sier Inge.

Vil du vite mer om hvordan ABAX Worker kan hjelpe din bedrift til en mer effektiv arbeidshverdag? Legg igjen telefonnummeret ditt, og vi kontakter deg!