En byggeplass i endring

-
Forbrukerteknologi har de siste 20 årene beveget seg i et tempo de færreste av oss kunne sett for seg. Fra de første håndholdte mobiltelefonene til smarttelefoner, 4G og nettbrett. Den nye teknologien tillater oss å kommunisere, innhente informasjon og arbeide på en helt ny måte.

Ofte kan endring oppleves negativt. Endring er ukjent, men endring er også det eneste som gir fremgang, og som gjør at vi utvikler oss. Man kan debattere i en evighet de endringene vårt samfunn har gjennomgått de siste årene, men de fleste er enig i at utviklingen innenfor teknologi er positiv og forenkler vår hverdag, gjennom blant annet digitale verktøy i arbeidslivet.

I ABAX lever vi av teknologi, og vi har utviklet flere produkter som gjør hverdagen for din bedrift enklere. Vårt nyeste tilskudd, ABAX Worker, sikrer papirløs og korrekt håndtering av dokumentasjon og timeregistrering, og fungerer som en elektronisk mannskapsliste som gir deg full kontroll på din byggeplass. ABAX Worker er selvsagt lett tilgjengelig på mobilen.

Ved å ta imot teknologiske fremskritt med åpne armer, og ved å benytte de mulighetene som finnes kan din bedrift få en mer effektiv og lønnsom hverdag. ABAX sine løsninger er rustet for fremtiden, og vi har nærmere hundre utviklere som jobber med å forbedre og videreutvikle våre produkter, samt utvikle ny funksjonalitet vi kan implementere i tiden fremover.

Ønsker du å se hvordan fremtidens byggeplass ser ut?

ABAX Solutions - fremtidens arbeidsplass (video)

Gå en trygg fremtid i møte – med ABAX.