JLM Bygg ble mer effektive med ABAX Worker

-
– Vi har mye å takke ABAX Worker for. Vi tjener både mer penger og sparer mye tid, sier daglig leder og tømrer hos JLM Bygg, Jon Louis Mjøs.

– Vi er en liten, travel tømrerbedrift som har lyst til å bygge, ikke sitte inne med tungrodde prosjektløsninger som ikke fungerer for oss, kunder og underleverandører. Derfor ble ABAX Worker en positiv overraskelse. Jeg overdriver ikke når jeg sier at vi tjener mer penger nå, takket være ABAX Worker, sier Jon Louis Mjøs.

 Han forklarer litt nærmere:

– Vi tjener mer penger fordi vi er blitt mer effektive, samt at vi har fått bedre kontroll på kostandsstyringen. Vi ser hvilke typer jobber vi tjener penger på, og får registrert rett bruk av timer. I tillegg kan vi legge inn timebruken til våre underleverandører. Det er utrolig viktig for en liten bedrift å ha kontroll i alle administrative ledd, og her har vi ABAX Worker mye å takke for, sier han.

 Bedre kontroll

 Tømrermesteren er tydelig på at hans firma, JLM Bygg, også sparer mye tid med det nye prosjektstyringsverktøyet.

 – Alt fungerer veldig bra. Timeregistrering er blitt en lek og prosjektstyringen er automatisert via en veldig selvforklarende og god app. Vi sløser ikke bort tid på papirbeskjeder og telefonmeldinger. Jeg har regnet ut at vi sparer minst èn dag med administrasjon i måneden.

 Anbefaler løsningen til andre håndverkere

 Tømrermesteren kan varmt anbefale ABAX Worker til andre små håndverkerbedrifter.

– Pengene vi har brukt på å kjøpe inn prosjektstyringsverktøyet, har vi tjent inn igjen, og vel så det. I tillegg har vi fått mer fornøyde kunder og underleverandører, sier Mjøs.

JLM Bygg konkluderer: ABAX Worker - får jobben gjort, lekende lett!