Fordel at prosjektstyringsverktøyet har flere språkvalg

-
At man kan velge mellom flere forskjellige språk i ABAX Worker var en stor fordel da Gulventreprenøren skulle gå til anskaffelse av nytt prosjektstyringsverktøy.
Prosjektstyringsverktøyet ABAX Worker

- Vi har en stor andel engelsktalende arbeidere, så det var en stor fordel at vi kunne få prosjektstyringsverktøyet på engelsk, sier Anita Nilsen hos Gulventreprenøren.

Gulventreprenøren lette en stund etter rett verktøy, og valget falt til slutt på ABAX Worker. I tillegg til å levere et prosjektstyringsverktøy på engelsk, mener bedriften at ABAX Worker også var det mest komplette for deres behov. At systemet var kompatibelt med alle programmene Gulventreprenøren allerede benyttet seg av, var også en av grunnene til at valget falt på ABAX Worker.

- Vi er opptatt av å ha alt på stell. Vi har hverken råd eller tid til misforståelser nå når myndighetens krav til full kontroll på timelister og regnskap er skjerpet. ABAX Worker gir oss bedre kontroll og oversikt i hverdagen, sier hun.

Gulventreprenøren har også begynt å ta i bruk ABAX Worker på sine prosjekter

- Vi har så vidt kommet i gang, og løsningen virker veldig bra. Jeg er sikker på at vi vil spare både tid, penger og unngå misforståelser når systemet er helt oppe og går hos oss! Jeg gleder meg, rett og slett, sier Anita.

Alltid tilgjengelig

Hun legger til:

- Det er alltid litt skummelt å kaste seg ut i et helt nytt system, men jeg har fått utrolig god hjelp av ABAX Workers kundeservice. De er behjelpelige, proffe og serviceinnstilte. Og ikke minst er de veldig hyggelige. De er tilgjengelige døgnet rundt, og det passer oss veldig bra. Det er ikke alt man får gjort i «vanlig arbeidstid». Jeg kan varmt anbefale ABAX Worker til andre bedrifter, sier hun.