Som skreddersydd for små og mellomstore bedrifter

-
- ABAX Worker er som skreddersydd for små og mellomstore bedrifter. Hos oss i Blikkenslager Hermann Nilsen & Sønner er vi veldig glade for at ABAX kan hjelpe oss med prosjektstyring og timeregistrering. Dette sier tredje generasjons blikkenslager og daglig leder Rolf Bjarne Linnerud.

Med 17 ansatte er blikkenslagerbedriften Hermann Nilsen & Sønner en typisk norsk, liten bedrift med et stort behov for hjelp med prosjektstyring, HMS-kontroll og enkel timeregistrering.

- Vi har kjøpt «full pakke» med ABAX Worker. Det vil si at vi nå tar i bruk timeregistrering og prosjektstyring. Vi har så vidt kommet i gang, men timeregistreringen er allerede blitt veldig godt mottatt.

- Gutta ute på jobb fører timelister rett i appen. De har knapt trengt noen opplæring. Systemet var enkelt og selvforklarende, samtidig som det er veldig oversiktlig for oss i administrasjonen, sier Rolf Bjarne.  

Ruller ut i disse dager
Før sommerferien håper Rolf Bjarne at blikkenslagerfirmaet har tatt i bruk alle funksjonene i ABAX Worker.

- Jeg ser fram til å rulle ut prosjektstyringsverktøyet i ABAX Worker så snart som mulig. Systemet snakker fint med Visma, så dette skal gå bra. Jeg har allerede testet systemer på min bror som har «litt datavegring».  Han likte det godt. Ingen behov for bruksanvisning og lite «knoting». Derfor regner jeg med at alle våre blikkenslagere kommer til å like deres nye arbeidsverktøy, smiler Rolf Bjarne.

Blikkenslager Hermann Nilsen & Sønner konkluderer: ABAX Worker - får jobben gjort, lekende lett!