Timeregistrering på mobilen

-
Vi kjenner vel alle til stresset når vi har glemt å føre timer, og må prøve å huske alt vi har gjort de siste fire ukene på månedens siste dag? Med ABAX Worker kan du føre timer rett fra mobilen, samme hvor du er, rett etter endt arbeidsdag, slik at du unngår feil og stress.

Korrekt timeregistrering er viktig i alle bedrifter. Med ABAX Worker får du et verktøy hvor det skal være enkelt å gjøre det korrekt. Uavhengig av antall oppgaver i løpet av dagen kan du med kun et par tastetrykk registrere medgått tid, lønnsart, pauser og legge ved kommentarer i appen.

Timeregistrering med ABAX Worker gir deg:

  • Effektiv og korrekt registrering ved bruk av vår app
  • Tilgjengelighet; alltid i lommen – timeføring på mobilen
  • Mulighet til å legge til dine egne lønnsarter
  • Fri fra sjefens mas dersom timer ikke er registrert

Verktøyet hjelper både arbeidstaker og arbeidsgiver

Både som arbeidstaker og arbeidsgiver gir vi deg full oversikt ved hjelp av ulike rapporter, samtidig som vi blokkerer for overlappende registreringer og viser dager med mangelfull rapportering slik at man enkelt kan etterregistrere.

Som arbeidsgiver får du egen administratortilgang som gir deg full oversikt, og som arbeidstaker trenger du kun tilgang på din mobil, noe som gir deg tilgang på enkel timeføring og dokumenter om HMS og KS. Du kan også sende avvik direkte gjennom appen fra mobilen.

Byggmester Egil Norli AS og de ansatte er svært fornøyde med blant annet å kunne registrere timer på mobilen gjennom ABAX Worker:

Høres det interessant ut med timeregistrering på mobilen?

Les mer om ABAX Worker her.

Eller legg igjen ditt telefonnummer, så tar vi kontakt med deg.

Del på Facebook