Rocks Entreprenør fikk full kontroll med ABAX Worker

-
Rocks Entreprenør vokste nylig fra et selskap med ti ansatte og seks millioner i omsetning, til 30 ansatte og nærmere 70 millioner i forventet omsetning.
På ferden trengte de et prosjektstyringsverktøy som kunne gi god kontroll i alle ledd. Valget falt på ABAX Worker, et system Kjell Mykland ikke angrer på at de kjøpte.

Alltid oppdatert

- Jeg er veldig imponert over hvor enkelt og effektivt ABAX Worker virker. Vi har sanntidsoversikt over prosjektene våre via app og pc. Ansatte ute på arbeidsplassen kan lett oppdatere seg på HMS-rutiner, prosjektendringer og samtidig fylle ut timelister på telefonen, via appen, sier Kjell.

Han forteller at han har fått mer ro i hverdagen, takket være det nye prosjektstyringsverktøyet.

- Som daglig leder kan jeg på en god måte dokumentere hvert oppdrag ned til den minste detalj for myndighetene og kunder. ABAX Worker har hjulpet oss til å bli en bedre drevet bedrift, sier Kjell Mykland.

"Plug and play" fra dag én

- Vi var en av de første bedriftene i Norge som tok i bruk ABAX Worker, fordi vi raskt skjønte at dette ville fungere hos oss. I tillegg er løsningen kompatibelt med våre eksisterende systemer. Hos oss var det "plug and play" fra dag èn, sier Kjell.
Han legger til:
- Systemet er enkelt og nærmest selvforklarende. Vi kan trygt  anbefale løsningen til bedrifter som er på jakt etter et solid og godt prosjektstyringverktøy, sier Kjell fra Rocks Entreprenør.