Elektronisk mannskapsliste – hvilken løsning bør jeg velge?

-
Den norske byggenæringen har fått nye spilleregler. Fra og med 1. juli 2017 skal alle bedrifter som berøres av byggherreforskriften, til enhver tid ha digitale oversikter over hvem som befinner seg på byggeplassene. I ABAX merker vi nå at mange bedrifter allerede har fått øynene opp for lovendringene, og søker etter de løsningene som passer bedriftene sine best.

Det finnes ulike løsninger, og byggekortlesere er fortsatt et populært valg hos de største entreprenørene. Blant de minste aktørene er fokus ofte rettet mot kostnadskutt, og det er her man finner de enkle og til dels uoversiktlige Excel løsninger. Men finnes det et tredje alternativ? Et bedre og mer moderne alternativ? En løsning for deg som ikke ønsker å gjøre de store investeringene, men som samtidig drømmer om en digital og papirløs hverdag?

Ja, den teknologiske hverdagen har allerede inntatt den norske byggenæringen og det finnes i dag flere gode løsninger. Mobil og moderne Software kan hjelpe deg å styre både arbeidsoppgaver, HMS-krav og arbeiderne ute i felt. I tillegg blir hverdagen både enklere og mer effektiv ved at bedriftseier og den ansatte kan spare tid og bevare oversikten. Det er ikke lenger nok å ha gode løsninger, men hvordan man utnytter de teknologiske fremskritt som avgjør hvor mye merverdi man klarer å skape for sine kunder. 

ABAX Worker gjør byggeplassoversikten digital og papirløs, uten behov for kostbare byggekortlesere eller manuelle Excel-lister. Mobilteknologi og moderne softwareløsninger registrerer hvem som kommer og går på byggeplassen, og via mobilen presenteres alt sammen rett i hånden din.  

Er bedriften din klar for å møte morgendagens utfordringer? Ønsker du en mobil-app som automatisk registrerer når du ankommer og forlater byggeplassen? Hva med HMS- og KS-dokumenter enkelt tilgjengelig på mobilen? Eller avvikshåndtering med kun noen tastetrykk?

Legg igjen telefonnummer og vi kontakter deg.