Ny funksjonalitet lansert i ABAX Worker

-
I begynnelsen av mars lanserte vi to nye funksjoner i ABAX Worker som har vært etterspurt av våre kunder. Dette vil gjøre det enda enklere å opprette relevante prosjekter og oppnå bedre arbeidsflyt.

De to nye funksjonalitetene er Prosjektmal og Sjekkliste-generator.

Prosjektmal

Med prosjektmalen kan du nå opprette fullstendige prosjekter enda raskere. ABAX Worker prosjektmal lar deg duplisere prosjekter og oppgaver slik at du kan bruke mindre tid på kontoret og mer tid på lønnsomme arbeidsoppgaver. Vi vet at mange av prosjektene dine ligner på hverandre, og med prosjektmalen kan du duplisere et tidligere prosjekt, gjøre de små endringene som eventuelt er nødvendig, og deretter er du klar for å sette i gang å jobbe. Effektivt!

Ved å duplisere et tidligere prosjekt, får du mer kontroll og mindre risiko ved at nødvendige detaljer ikke glipper fra ett prosjekt til det neste, og du får økt effektivitet ettersom du slipper å opprette et helt nytt prosjekt ved hver nye jobb. Genialt!

Sjekkliste-generator

Vi vet at bygg- og anleggsbransjen krever effektivitet og kontroll, samtidig som feilmarginen går ned. Derfor lanserer vi nå sjekkliste-generatoren hvor du enkelt kan lage ditt eget digitale bibliotek. Hvor enkle eller kompliserte sjekklister du vil ha, bestemmer du helt selv!

ABAX Worker Sjekkliste-generator tillater at bedriftens egne rutiner kan fylles ut i appen, og ved hjelp av prosjektmaler går det superraskt å ta dine nye sjekklister i bruk! 

Legg igjen ditt telefonnummer og vi ringer deg for å vise hvor enkelt ABAX Worker er.