Enkle og nyttige verktøy for deg som jobber innen service og vedlikehold

-
Forutsigbarhet, effektivitet og produktivitet er nøkkelord for service- og vedlikeholdsbransjen, så hvorfor ikke investere i noen verktøy som gir deg nettopp dette?

Hvis du ergrer deg over prosjekter hvor oversikten og effektiviteten er for dårlig, og tidsbruken og kostnadene for høye er du i godt selskap. Det er mange som har det på samme måten.

Prosjekter er i mange tilfeller ganske ulike, hvor det tar lang tid å lage en god oversikt over oppgavene. I tillegg er timeføring et forbasket styr hvor du og kunden kanskje ikke alltid er enige om antall timer brukt.

Med ABAX Worker får du som jobber på kontoret et verktøy som enkelt lar deg opprette prosjekter, og nå også kopiere tidligere prosjekt, slik at du får alle oppgaver inn på samme prosjekt og dermed bedre kontroll på hva som skal gjøres, og hva som er gjort. Du får også oversikt over dine ansatte i en elektronisk mannskapsliste.

Gutta og jentene ute i felten får en app som er enkel i bruk hvor de kan fylle ut timelister og dokumentere prosessen, og også registrere eventuelle avvik. I tillegg er alle dokumenter vedrørende HMS og KS lett tilgjengelig på appen.

Se og hør hvordan Byggmester Egil Norli AS bruker ABAX Worker. Anbefaler han verktøyet?