ABAX klar for Birken! Går for 2. seieren på rad!

-
Her i ABAX har vi et meget aktivt bedriftsidrettslag med over 60 medlemmer, og et av årets store høydepunkt er Stafettbirken fra Rena til Lillehammer. I fjor vant 1. laget med en seiersmargin på over 10 minutter ned til neste lag, blir det seier i år også?!?
1-IMG_8830

I 2014 gikk vår salgsdirektør Frode Sjølander inn til mål i ensom majestet langt foran resten av feltet. 1. laget til ABAX var faktisk så overlegne at til og med speakeren overså målgangen! Vi stilte for øvrig opp i mix-klassen, men vant allikevel med 14 minutter på beste herrelag J

I år stiller vi med Odd-Bjørn Hjelmeseth på første etappe, så sjansene er vel tilstede for at vi skal kjempe i toppen fra første stavtak også i år!

Opprinnelig hadde vi påmeldt 7 lag, men som vanlig kom det inn avmeldinger i 12. time med syltynne unnskyldninger som «har ikke barnevakt til bikkja», «har ikke trent nok i år», «jeg tror jeg har blitt syk» med flere, så når startskuddet går på Tingstadjordet i morgen tidlig stiller ABAX med 5 lag. Vårt førstelag har klare ambisjoner om seier, mens de 4 andre kommer til å knive om intern heder og ære, noe som er vel så viktig som totalseier!

Vi gleder oss til start i morgen og stiller med nysmurte ski, sekk med obligatorisk innhold som tørre klær, lue, buff og selvsagt et par kalde som skal nytes etter veksling :D