ABAX redder dagen – igjen!

-
I tillegg til å holde orden på dokumentasjonen ovenfor skattemyndighetene, viser ABAX-enheten nok en gang at den også er en fantastisk sporingsenhet!
shutterstock_162192242

På tirsdag kunne vi lese i Nettavisen om vår kunde Abildsø Elektriske som fant igjen både bil og utstyr som de var blitt frastjålet i løpet av natten. Da Stian Karlsen kom på jobb mandag morgen, oppdaget han at den ene arbeidsbilen samt en mengde verktøy og utstyr var borte. Ved hjelp av ABAX kjørebok var både bil, verktøy, utstyr og syndere funnet på kort tid.

Historien til Stian og Abildsø Elektriske er langt fra unik. Ukentlig er vi i kontakt med både kunder politietater i alle land vi har kunder og hjelper de med å spore opp biler, maskiner og utstyr. - Og som regel med suksess. En av våre større internasjonale kunder hadde i 2012/2013 123 tilfeller av tyveri hvor det var montert ABAX-sporing , gjennfinningsrate: 100%

Selv om det aller meste av biler og utstyr er forsikret, så er tilbakemeldingene vi får fra våre kunder at det ikke er de materielle verdiene som bekymrer mest, men antall timer uten utstyr. For et entreprenørselskap vil det koste mye å stå dager uten f.eks. en gravemaskin på en byggeplass! Derfor har også de fleste av våre kunder i denne bransjen kjørebok på biler og utstyrskontroll på utstyr.

Dersom du har utstyr du vil ha sporing på, eller bare vil vite mer om det, ring vår kundetelefon på 22 22 22 99 eller les mer her.