Hvorfor velge ABAX som bedrift?

-
Vi har tidligere skrevet om hvorfor du skal velge ABAX Triplog fremfor andre elektroniske kjørebøker. Men hvorfor skal du velge ABAX som bedrift i stedet for andre konkurrerende bedrifter?
ABAX

Kundeservice – Vi hjelper våre kunder døgnet rundt, fordi vi ønsker å alltid være tilgjengelige dersom noe skulle hende, også utenfor arbeidstiden. Du kan nå vår kundeservice via telefon, mail og chat.

Gratis seminar – På våre seminarer kan du få brukerveiledning og tips til hvordan en elektronisk kjørebok virker. Vi vil forsikre oss om at du får det beste ut av vårt produkt. Vi arrangerer seminarer over hele landet slik at flest mulig kan få muligheten til å delta.

Produktutviklere – ABAX utvikler og leverer egne løsninger slik at vi er 100% sikre på hva vi selger til våre kunder. Vi selger ikke «katta i sekken», så du trenger ikke være redd for negative overraskelser. Vår egenproduksjon og utvikling er årsaken til at vi klarer å svare på markedets behov svært raskt. Vi tilpasser produkter for å matche din organisasjon.

ISO sertifisert –  ABAX er ISO sertifisert innen kvalitet, miljø og sikkerhet. Våre kunder kan være sikre på at ABAX er en ansvarsfull og profesjonell bedrift som tar vare på kundenes behov, sikkerhet, kvalitet og miljø. ABAX sørger også for et høyt nivå av sikkerhet, i henhold til sertifiseringene.

Skatterådgivning – I ABAX er vi alltid oppdatert på de nyeste reglene og oppdateringene innenfor skatt- slik at du som kunde kan unngå bekymringer rundt dette. Vår erfaring og kunnskap tillater oss å tilby skatterådgivning som en del av vår kundeservicepakke.

Største utvikler – Vi er Skandinavias største leverandøren innenfor elektroniske kjørebøker. Vi har vært i markedet i 10 år og er i stand til å reagere raskt på endringer og utfordringer i markedet. ABAX har per dags dato 170 000 aktive enheter over hele verden.

Ønsker du bytte til ABAX? Kontakt oss her.

/Sofie

ABAX som bedrift