Bygg og anlegg

Har du utfordringer med å holde kontroll på alle dine byggeprosjekter? Ønsker du bedre kontroll for å minimere dine kostnader knyttet til bilbruk, maskinbruk og bruk av verktøy og utstyr?

ABAX har tjenestene som kan hjelpe deg til en mer lønnsom hverdag. Med elektronisk kjørebok og utstyrskontroll kan du forbedre den daglige effektiviteten og samtidig reduserere unødvendig bruk av biler og maskiner, som igjen gjør at du sparer penger. Vi tilbyr også et digitalt prosjektstyringsverktøy som sikrer papirløs og korrekt håndtering av dokumentasjon og timeregistrering - rett på din mobil.

ANBEFALTE ABAX PRODUKTER
NYTTIGE VERKTØY
DETTE SIER VÅRE KUNDER

ABAX Triplog

We've got this eller ABAX has this-pakken

Les mer

ABAX Equipment Control

Where was it-pakken

Les mer

ABAX Worker

Standard-pakken

Les mer

ABAX Project Services

Full kontroll på alle prosjekter til enhver tid. Spesielt tilpasset de ansatte på arbeidsplassen.

ABAX Time Tracking

Enkel og korrekt timeføring med noen få tastetrykk på mobilen. Sparer tid for de ansatte og gjør det enkelt å registrere timer fortløpende.

ABAX Quality and Safety Library

Få plass til hele HMS-permen i lommen - alltid oppdatert, og med mulighet for HMS-perm per prosjekt. Søket er enkelt slik at du raskt finner det du lurer på.

ABAX Fleet Control

Med ABAX Fleet Control får du sanntidslokalisering i digitalt kart for alle dine biler som har ABAX Triplog installert. Få full kontroll og spar penger ved alltid å vite hvilken bil som er nærmest neste oppdrag.

ABAX Usage Logging

Overvåker når og hvor mye utstyr og maskiner brukes. Våre bruksrapporter beskytter også din bedrift mot uautorisert bruk.

ABAX Report Package

Alle ABAX-rapporter er tilpasset gjeldende regelverk og kundens behov, og kommer kommer i et lettfattelig format. Med ABAX Report Package får du ulike skatt- og effektivitetsrapporter tilpasset dine behov.

HAG Bygg og Bad AS

"Før brukte vi flere timer ukentlig på oppdateringer, svare på spørsmål om byggetekniske utfordringer, diskutere tegninger og arbeidsflyt via telefon. Med ABAX Worker er arbeidsdagen blitt enklere for alle..." 

- Mikael Husberg

Hermann Nilsen & Sønner

"ABAX Worker er som skreddersydd for små og mellomstore bedrifter. Systemet er enkelt og selvforklarende, samtidig som det er veldig oversiktlig for oss i administrasjonen.."

- Rolf Bjarne Linnerud