Håndverkere og entreprenører

Bruker du tid på å føre kjørebok manuelt? Hvor mye tid kaster du bort på å lete etter verktøy og utstyr? Hadde det ikke vært bedre å bruke denne tiden på noe lønnsomt?

Å holde kontroll på alle bilreiser slik at de dokumenteres i henhold til Skatteetatens regelverk er ekstremt viktig, men tidkrevende i en travel hverdag. Med ABAX registreres all kjøring automatisk og i henhold til Skatteetatens krav. Vi kan også hjelpe deg med å holde kontroll på øvrig utstyr og maskiner med ABAX Equipment Control. I tillegg tilbyr vi et digital prosjektstyringsverktøy som sikrer papirløs og korrekt håndtering av dokumentasjon og timeregistrering - rett på din mobil.

ANBEFALTE ABAX PRODUKTER
NYTTIGE VERKTØY
DETTE SIER KUNDENE VÅRE

ABAX Triplog

You've got this eller We've got this-pakken

Les mer og se pakkeinnhold

ABAX Equipment Control

Where is it, Where was it eller What happened-pakken

Les mer og se pakkeinnhold

ABAX Worker

Standard-pakken

Les mer og se pakkeinnhold

ABAX Report Package

Alle ABAX-rapporter er tilpasset gjeldende regelverk og kundens behov, og kommer kommer i et lettfattelig format. Med ABAX Report Package får du ulike skatt- og effektivitetsrapporter tilpasset dine behov.

ABAX Fleet Control

Med ABAX Fleet Control får du sanntidslokalisering i digitalt kart for alle dine biler som har ABAX Triplog installert. Få full kontroll og spar penger ved alltid å vite hvilken bil som er nærmest neste oppdrag.

ABAX Mobile

Appen ABAX Mobile hjelper sjåførene å ha kontroll på, oppdatere og vedlikeholde sin ABAX Triplog direkte fra smarttelefonen.

ABAX SMS Service

Send SMS direkte til sjåførene fra din administrator-konto.

ABAX Project Services

Full kontroll på alle prosjekter til enhver tid. Spesielt tilpasset de ansatte på arbeidsplassen.

ABAX Quality and Safety Library

Få plass til hele HMS-permen i lommen - alltid oppdatert, og med mulighet for HMS-perm per prosjekt. Søket er enkelt slik at du raskt finner det du lurer på.

Mårstig Bygg AS

"Nå har vi full kontroll på alle utgifter og det har blitt mye lettere for oss her på kontoret, samtidig som de ute i felt sparer tid." 

–Alexander Sæthre