Service og vedlikehold

Hadde det ikke vært bra med en mer effektiv arbeidshverdag? Og tenk så kjekt det hadde vært hvis du alltid visste hvor alt ditt verktøy og utstyr var plassert!

En av de største utfordringene i service- og vedlikeholdsbransjen er å øke produktiviteten og samtidig minimere kostnadene. Med ABAX kan du planlegge din jobbhverdag mer effektivt ved å holde full kontroll på prosjekter, alltid vite hvor dine arbeidsbiler befinner seg og minimere unødvendig kjøring. Med ABAX Worker vil du også alltid ha tilgang til viktige HMS og KS-dokumenter, samt timeregistrering, rett fra din mobil.

ANBEFALTE ABAX PRODUKTER
NYTTIGE VERKTØY
DETTE SIER VÅRE KUNDER

ABAX Triplog

We have got this og ABAX has this-pakkene

Les mer og se pakkeinnhold

ABAX Equipment Control

Where was it-pakken

Les mer og se pakkeinnhold

ABAX Worker

Standard-pakken

Les mer og se pakkeinnhold

ABAX Project Services

Full kontroll på alle prosjekter til enhver tid. Spesielt tilpasset de ansatte på arbeidsplassen.

ABAX Time Tracking

Enkel og korrekt timeføring med noen få tastetrykk på mobilen. Sparer tid for de ansatte og gjør det enkelt å registrere timer fortløpende.

ABAX Quality and Safety Library

Få plass til hele HMS-permen i lommen - alltid oppdatert, og med mulighet for HMS-perm per prosjekt. Søket er enkelt slik at du raskt finner det du lurer på.

ABAX Fleet Control

Med ABAX Fleet Control får du sanntidslokalisering i digitalt kart for alle dine biler som har ABAX Triplog installert. Få full kontroll og spar penger ved alltid å vite hvilken bil som er nærmest neste oppdrag.

ABAX Report Package

Alle ABAX-rapporter er tilpasset gjeldende regelverk og kundens behov, og kommer kommer i et lettfattelig format. Med ABAX Report Package får du ulike skatt- og effektivitetsrapporter tilpasset dine behov.

ABAX Tags

Med ABAX Tags kan du legge til merkelapper på kjøretøy og utstyr i kart og rapporter. Du kan bruke disse merkelappene til å gruppere, sortere, filtrere og organisere bilparken og utstyr.

ABAX Mobile

Appen ABAX Mobile hjelper sjåførene å ha kontroll på, oppdatere og vedlikeholde sin ABAX Triplog direkte fra smarttelefonen. 

Alt i vaktmestertjenester

"Det er særlig de ansatte som har god nytte av elektronisk kjørebok. En annen stor fordel er at vi får SMS når bilen bør på service."

-Erik Andersen