Transport, bud og leveranse

Tror du at du har noe å tjene på bedre planlegging av din transport og logistikk? Hvis svaret er ja, så har ABAX løsningene for deg!

Effektivitet, levering til avtalt tidspunkt, og det å kunne yte kundeservice i verdensklasse er nøkkelen til suksess for alle transport- og logistikkselskap. Den elektroniske kjøreboken ABAX Triplog lar deg gjøre all transportplanlegging digitalt, og gir deg de rette verktøyene for effektive og lønnsomme arbeidsdager.

ANBEFALTE ABAX PRODUKTER
NYTTIGE VERKTØY
DETTE SIER VÅRE KUNDER

ABAX Triplog

We've got this eller ABAX has this-pakken

Les mer og se pakkeinnhold

ABAX Fleet Control

Med ABAX Fleet Control får du sanntidslokalisering i digitalt kart for alle dine biler som har ABAX Triplog installert. Få full kontroll og spar penger ved alltid å vite hvilken bil som er nærmest neste oppdrag.

ABAX Spot Search

Med ABAX Spot Search kan du se alle dine kjøretøy sine bevegelser i et gitt område og i et spesifisert tidsrom ved hjelp av Google Maps.

ABAX Traffic Flow

ABAX Traffic Flow gir deg en funksjon i kartet som viser forskjellige farger på veiene basert på trafikkflyten. På den måten vet du alltid den raskeste veien til målet.

ABAX Report Package

Alle ABAX-rapporter er tilpasset gjeldende regelverk og kundens behov, og kommer kommer i et lettfattelig format. Med ABAX Report Package får du ulike skatt- og effektivitetsrapporter tilpasset dine behov.

AF Transport og anlegg 

"Både timeregistrering og kjøreboken fungerer strålende."  

-Alexander Follvik