Offentlig sektor

Ønsker du å kunne tilby bedre kundeservice? Hva med å bli mer effektiv, og samtidig sørge for korrekt dokumentasjon i henhold til Skatteetatens krav?

For offentlig sektor er effektiv service svært viktig. Våre tjenester hjelper deg å effektivisere bilbruken slik at dine kostnader minimeres og at din kundeservice bedres. Med ABAX får du også korrekt dokumentasjon i henhold til Skatteetatens krav. Vi kan også hjelpe deg med å få full kontroll på ditt utstyr ved å dokumentere bruk automatisk, samt vise deg eksakt lokasjon på dine eiendeler i et digitalt kart.

ANBEFALTE ABAX PRODUKTER
NYTTIGE VERKTØY
DETTE SIER KUNDENE VÅRE

ABAX Triplog

You've got this-pakken

Les mer

ABAX Equipment Control

What happened-pakken

Les mer

ABAX Report Package

Alle ABAX-rapporter er tilpasset gjeldende regelverk og kundens behov, og kommer kommer i et lettfattelig format. Med ABAX Report Package får du ulike skatt- og effektivitetsrapporter tilpasset dine behov.

ABAX Scheduled Reports

ABAX Scheduled Reports gjør administrasjon og arbeidsflyt mer effektiv ved at du kan skreddersy rapporter tilpasset ditt behov og få de tilsendt automatisk på din email.

ABAX Mobile

Appen ABAX Mobile hjelper sjåførene å ha kontroll på, oppdatere og vedlikeholde sin ABAX Triplog direkte fra smarttelefonen.

Malvik kommune

"Vi er fornøyde med ABAX fordi det er oversiktlig og enkelt å bruke. For bedriften er dette en stor fordel dersom behovet for dokumentasjon dukker opp." 

-Arne Edgar