ENKLERE BOMPASSERINGER MED ABAX TOLL ROAD

Er du lei av å få fakturaer fra forskjellige bomselskaper? Skulle du ønske du hadde lavere forskudd og bedre rabatter på dine bompasseringer? Vil du ha alle bompasseringene dine på én faktura? Da er ABAX Toll Road løsningen for deg! ABAX Toll Road er et online administrasjonssystem med GPS tracking som kobles til en egen AUTOPASS bombrikke.

Fordeler med ABAX Toll Road:

  • Du får alle bompasseringer for hele flåten på én faktura
  • Du sparer tid på administrasjon - og penger på passeringene
  • Maksimal rabatt i alle norges bomstasjoner
  • Enkelt - du betaler forskudd kun til ABAX og vi betaler alle bomselskapene
  • Bompasseringsbeløpene kommer automatisk inn på turene, og skiller mellom privat og næring, når du bruker ABAX Triplog og ABAX Toll Road sammen

Få full oversikt

Ved kjøp av ABAX Toll Road og vår bombrikke vil du få full oversikt over alle dine bompasseringene direkte i ABAX-systemet. Ettersom alle bompasseringene for din bilflåte registreres på samme avtale, gjør dette at forskuddsbetalingen blir enklere, og du sparer administrasjonskostnader og penger på passeringene. Som kunde betyr dette også at du slipper å forholde deg til flere bomselskaper og fakturaer. 

Enklere hverdag

Med ABAX Toll Road forholder du deg kun til ABAX, som sender deg én faktura for abonnement, og én faktura med forskudd basert på ditt bruksmønster. Du får full kontroll på utgiftene ved bompasseringer og oppnår samtidig maksimal rabatt i alle bomstasjoner i Norge. Administrasjon av bompenger har aldri vært enklere. 

Slik fungerer det

Alle personer og bedrifter har i teorien mulighet til å få maksimal rabatt i alle bomstasjoner i Norge på egenhånd. Men de er da avhengige av å inngå en avtale med hvert av de over 50 bomselskapene i Norge. For å få rabatt må man innbetale forskudd. Jo høyere rabatt, dess høyere forskuddsinnbetaling. Siden ABAX forhandler som én stor kunde, med én bombrikke for alle bommer, vil vårt forskuddsbeløp være vesentlig lavere og derfor blir det også lavere for deg som kunde. Når ABAX har fått oversikt over alle biler i en bilpark, vil alle registreringene på denne bilparken bli registrert på ett kundekort, og man vil dermed få en faktura for alle bilene.

Legg igjen ditt telefonnummer i feltet under, og vi kontakter deg for mer informasjon!