Kundereferanser for prosjektstyringsverktøyet ABAX Worker

Fire daglige ledere fra ulike bedrifter i byggebransjen anbefaler det digitale prosjektstyringsverktøyet ABAX Worker

Sparer flere timer i uken med ABAX Worker

-Før brukte vi flere timer ukentlig på oppdateringer, svare på spørsmål, diskutere tegninger og arbeidsflyt via telefon. Med ABAX Worker er arbeidsdagen blitt enklere for alle. Jeg har oversikt over alle prosjekter på PCen, mens arbeiderne har en app på telefonen hvor de har tilgang til tegninger, planer og arbeidsoppgaver..

- Mikael Husberg, HAG Bygg og Bad 

En mer lønnsom arbeidshverdag

-Vi tjener mer penger nå fordi vi er blitt mer effektive, samt at vi har fått bedre kontroll på kostnadsstyringen. Vi ser hvilke typer jobber vi tjener penger på, og får registrert rett bruk av timer. I tillegg kan vi legge inn timebruken til våre underleverandører. Det er utrolig viktig for en liten bedrift å ha kontroll i alle administrative ledd, og her har vi ABAX Worker mye å takke for..

- Jon Louis Mjøs, JLM Bygg

Full oversikt med nytt prosjektstyringsverktøy

-Jeg er veldig imponert over hvor enkelt og effektivt ABAX Worker virker. Vi har sanntidsoversikt over prosjektene våre via app og pc. Ansatte ute på arbeidsplassen kan lett oppdatere seg på HMS-rutiner, prosjektendringer og samtidig fylle ut timelister på telefonen via appen..

- Kjell Mykland, Rocks Entreprenør

Som skreddersydd for små og mellomstore bedrifter

-ABAX Worker er som skreddersydd for små og mellomstore bedrifter. Systemet er enkelt og selvforklarende, samtidig som det er veldig oversiktlig for oss i administrasjonen..

- Rolf Bjarne Linnerud, Hermann Nilsen & Sønner

Ønsker du å effektivisere arbeidshverdagen til din bedrift? 

Fyll ut kontaktskjemaet under, og vi hjelper deg gjerne!