UNNGÅ STRAFFERUNDER PÅ SKATTEN MED ELEKTRONISK KJØREBOK FRA ABAX

Vår elektroniske kjørebok dokumenterer alle kjøreturer i arbeidstiden automatisk. I tillegg inneholder den også all informasjon Skatteetaten krever for dokumentasjon av yrkeskjøring, slik at du enkelt unngår strafferunder på skatten! 

 
LES DE VIKTIGSTE SKATTEREGLENE HER

  • De nye reglene gjelder hovedsaklig for de som har et tjenstlig behov for, og disponerer en yrkesbil som er registrert som varebil klasse , eller mindre lastebiler under  kg. 
  • Modell 1 gir et bunnfradrag på 50% eller 150 000 på bilens nyprisverdi som ny. Det medfører at det blir vesentlig billigere å beskatte yrkesbilen som en firmabil.
  • Modell 2 åpner for at man kan beskatte per kjørte private kilometer med en sats på 3,40 pr km. Denne modellen vil ofte lønne seg fremfor å beskatte bilen som firmabil
  • Alle yrkesbiler kan benyttes til sporadisk bruk. Definisjonen av sporadisk bruk er 10 dager eller 1000 km i året. Sporadisk bruk må dokumenteres med en elektronisk kjørebok. 
  • Alle firmabiler som kjører over 40 000 km i næring i året og som ønsker fradrag på nyprisverdien på bilen, må dokumentere denne kjøringen med en elektronisk kjørebok.
  • For privatbiler som mottar kjøregodtgjørelse vil statens sats i 2017 fortsatt være 4,10, men den skattefrie satsen vil være 3,50. Det betyr at man må beskatte 60 øre per kilometer man mottar godtgjørelse for.

 

IKKE RISIKER SKIVEBOM - BESTILL ABAX TRIPLOG I DAG!     

Legg igjen telefonnummeret ditt i feltet nedenfor, og vi tar kontakt med deg!

Ikke risiker skivebom!

Unngå strafferunder på skatten med kjørebok fra ABAX

Les mer om ABAX Triplog